Liten logo

Denne bloggen er laget av Petter Tancred Olsen. For tiden sysler jeg med mobile løsninger for ePocket Solutions AS, norges mest spennende programvarehus for løsninger til smarte telefoner. Produktet Handyman kan du lese mer om her. Tidligere har jeg bl.a. hatt ansvar for markedsaktiviteter og partnerutvikling for Windows Mobile i Microsoft Norge, og jobbet som foredragsholder innen mobile løsninger og salg.

Du må gjerne ta kontakt med meg når du eller din bedrift vil høre mitt syn på fremtiden innen mobile løsninger, leie meg inn til å holde innlegg om produkt og brukervennlighet eller kjøre salgsopplæring for selgere av mobile løsninger.

11, eller elleve, er et navn. Det er ingen større mening bak valg av navn. Det er mitt favorittall, og domenet var ledig 🙂

Fokuset her på elleve, eller 11, er å gi deg nyttig informasjon, engasjere deg til å delta i diskusjonene – jeg vil veldig gjerne engasjere alle dere som har interesse for det jeg skriver om!

Elleve, eller 11, vil omhandle Windows Mobile og alt som lages med Windows Mobile som operativsystem. iPhone, Nokia, SE etc. vil bli nevnt, men ikke ofte. Jeg syntes telefoner med WM er bedre, rett og slett.

OBS! Du må gjerne bidra! Send meg en e-post eller legg igjen en kommentar på siden, så hører du fra meg.

Petter Tancred Olsen

Reklamer

RSS Min Twitter

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Sider

Reklamer

%d bloggere like this: